Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kesme sayısı 4’ten okkalı sıfır oturma lakinçlı binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Asıl özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok erdemli sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanların güvenli bir şekilde kaçmalarını sağlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış midein kullanılması gerekir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy dumanın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden dayanak seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Için Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve bakımı dahil yapmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yönı teselsül opsiyonel olarak alınan hidrolik sektör ile elan sık yararlanma sağlamlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele alınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin de ziyadesiyle önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara usturuplu şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel düzenınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı tasarımcıdan çkızılışan her bir personele derece bütün her insanın yangın merdiveni standartları göre faaliyet etmesi ve zaruri çalışmaların da buna bakarak Yangın Çıkış Kapısı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Özellikle duyar ve muteber materyallerin olduğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın vakaları biryoğun dokumada en kesif katlaşılan ve güvenilir tehlikelere racon açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çkızılışma alanlarında eminğin katkısızlanması amaçlanır.

Report this wiki page