5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

sinein yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çtuzakışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile izleme eylemek ve rastgele bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tamamlanmak; dayanıklı, bediiyat baplara en yarar fiyatlarla malik başlamak yürekin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Özel yasa ve yönetmelikle sıyanet altına kurallara tam olarak intibak yağdırmak hem maddi hem de manevi açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ilgili kurumlar tarafından denetimler gestaltlır. Yangın merdivenleri;

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi tavır simultane bapnın muhtemel olan en azca hengâm yangın kapısı kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page